Start bouwproject Gasthuisstraat

Begin mei starten de werkzaamheden voor het bouwproject Gasthuisstraat-Berkenhof. Door de inplanting vlak naast De Berk zal dit onvermijdelijk enige hinder veroorzaken voor bewoners en bezoekers van ons woonzorgcentrum.

De bouwpromotor engageert zich om tijdens de duurtijd van het project de overlast voor het woonzorgcentrum zo veel als mogelijk te beperken. Zowel buiten als tijdens de zomerperiode, starten de werkzaamheden daarom ten vroegste vanaf 7.00 uur 's ochtends.

De verkeerssituatie aan de Gasthuisstraat zal worden aangepast, dus ook de aan- en afrijroutes voor het woonzorgcentrum. Gelieve de signalisatie en de omleiding steeds te respecteren. Leveranciers van het woonzorgcentrum rijden aan via de bibliotheek en uit via de parking van het woonzorgcentrum. De signalisatie van de nieuwe circulatie wordt eerstdaags aangebracht.

Het werfverkeer verloopt via een afgesloten toegang langs de parking van het woonzorgcentrum. De hoofdparking van het woonzorgcentrum blijft gedurende het project dus bereikbaar en beschikbaar.

Wij verzoeken alle bezoekers om uitsluitend te parkeren op de daartoe voorziene plaatsen en ook tijdens drukke momenten geen wagens te plaatsen op de brandwegen naast het woonzorgcentrum. Deze dienen te allen tijde vrij te blijven voor de hulpdiensten.

Indien wij nog bijkomende informatie ontvangen van de bouwpromotor, brengen wij u via de gebruikelijke weg verder op de hoogte.

Gepubliceerd op dinsdag 25 april 2023 16.30 u.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.